Skip to content

Cedris Waarderingsprijs 2021: aanmelding is geopend

03/06/2021

Initiatieven, projecten en programma’s die de arbeidsmarkt inclusiever maken verdienen extra aandacht. Want goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom reikt Cedris in 2021 opnieuw de Cedris Waarderingsprijs uit. Meld je initiatief nu aan om kans te maken op deze felbegeerde prijs.

Geldbedrag en media-aandacht

De Cedris Waarderingsprijs bestaat uit een cheque van € 2.500. Dat geldbedrag is bedoeld om het initiatief, project of programma financieel een zetje in de rug te geven. Daarnaast maakt Cedris van de winnende inzending een korte video die publicitair breed wordt ingezet. De winnaars kunnen daardoor rekenen op (extra) media-aandacht.

Drie criteria

De Cedris Waarderingsprijs staat open voor iedereen. Dus ook niet-leden van Cedris kunnen meedingen naar de prijs. Inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op drie criteria:

  1. Duurzame arbeidsparticipatie: de impact van het project op de duurzame arbeidsparticipatie van mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt;
  2. De wijze waarop het project overdraagbaar is en schaalbaar naar andere regio’s en/of andere doelgroepen;
  3. De mate waarin het project vernieuwend is.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2021 via onze themapagina over de Cedris Waarderingsprijs. Daar vind je ook meer informatie over de prijs en de eerdere winnaars.

Bericht delen