Skip to content

MareGroep en Servicepunt Werk samen verder als Provalu

24/09/2021

MareGroep en Servicepunt Werk zijn officieel samengevoegd tot één nieuwe organisatie en vormen hiermee het verbindingscentrum voor partners en werkgevers in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Vanuit één loket werken we samen aan een inclusievere arbeidsmarkt door werk, ontwikkeling en re-integratie mogelijk te maken. Dit gebeurt onder de nieuwe naam Provalu. “Ik ben ontzettend trots op de stappen die we met elkaar hebben gezet en op dit mooie resultaat in de vorm van onze nieuwe naam en huisstijl”, aldus Rinco Knoop, directeur.

Als Provalu blijven we doen waar we goed in zijn: niet alleen zorgen voor onze eigen medewerkers, maar juist ook zorgen voor de verbinding tussen werkgevers en unieke mensen die werk zoeken. Door de processen van MareGroep en Servicepunt Werk te combineren tot één nieuw primair proces, hebben medewerkers, partners en werkgevers nog maar te maken met één loket en één contactpersoon die hen helpt van instroom, via doorstroom (ontwikkeling) naar zoveel mogelijk uitstroom naar de reguliere arbeidsmarkt.
Dit maakt de werkwijze van Provalu niet alleen efficiënter, maar ook ondernemender en pro-actiever.

Provalu staat voor de waarde van werk, want werk is onlosmakelijk verbonden met je levensloop. Het vormt je, voedt je met ervaring en inspiratie. Het maakt dat je meedoet in de samenleving. Maar wat als je geen werk hebt en je verder van de arbeidsmarkt staat? Dan wordt duidelijk hoe waardevol werk is. Niet alleen financieel maar ook sociaal. Werk biedt een plek in de gemeenschap en een rol van betekenis. Iets om elke dag naar uit te kijken. Werk, je zal het maar níet hebben. Provalu merkt dat elke dag en heeft partijen in de regio nodig om samen de waarde van werk mogelijk mogelijk te maken.  

Meer informatie is te vinden op www.provalu.nl (nog in ontwikkeling) of kijk de video:
https://youtu.be/9He76zMHLgY

Bericht delen