Skip to content

Vacatures Platform Gehandicapten Leiden

14/05/2022

Vacature voorzitter 
Platform Gehandicapten Leiden is op zoek naar een gedreven, energieke en zichtbare voorzitter. De voorzitter is het boegbeeld van het platform, faciliteert het vergaderproces, motiveert de vrijwilligers uit het bestuur en beschikt over natuurlijk teamleiderschap (geen hiërarchisch leidinggevende van de bestuursleden), waarbij de collectieve verantwoordelijkheid en kwaliteit van het bestuur optimaal wordt benut. De voorzitter werkt nauw samen met en is opdrachtgever voor onze ondersteuner.

Vacature bestuurslid
Het bestuurslid met aandachtsgebied gemeentelijk beleid is de trekker van thema’s die op dat gebied spelen. Volgen van ontwikkelingen op gemeentelijk niveau en het bestuur informeren over nieuw te nemen initiatieven is belangrijk. Net als het voeren van overleg met betrokken partijen.

Vrijwillig en betrokken
De voorzitter en bestuursleden werken vrijwillig maar niet vrijblijvend in het Platform Gehandicapten Leiden. Voor de invulling van de functies verwachten wij grote betrokkenheid bij de problematiek van mensen met een beperking of chronische aandoening. Deel uitmaken van de doelgroep van ons platform is een pré. Jaarlijks is een onkostenvergoeding beschikbaar. Ook is er budget voor deskundigheidsbevordering. Het tijdsbeslag voor de functies is afhankelijk van eigen mogelijkheden ongeveer 4 a 8 uur per week.

Meer informatie?
Op hun website vind je meer informatie over het platform. Via deze link kun je de taakomschrijving van de voorzitter downloaden.
Via deze link downloadt je de taakomschrijving van het bestuurslid.

Belangstelling voor een functie? Stuur dan voor 20 juni een e-mail met motivatie en curriculum vitae naar info@platformgehandicaptenleiden.nl.

Bericht delen